Skip to main content

Syngenta

At A Glance

Loucks envisioned Syngenta’s new courtyard for their R&D Research facility in Illinois. The design featured a courtyard with planting areas specifically tailored for Syngenta to showcase their commercial planting offerings. The proposal incorporated decorative concrete and permeable surfaces, complemented by a meticulously curated planting plan designed to highlight a diverse array of plant materials.


ARCHITECT

BWBR

DEVELOPER/OWNER

Syngenta

GENERAL CONTRACTOR

Knutson

On the Boards

Completion Date

.4 acres

Size

Other Workplace Projects

Workplace

Fortune 500 Corporate Office

Workplace

Xcel Energy Marshall Operations Center

Workplace

Thrivent Financial

Workplace

T3

Workplace

Fortune 100 Main Entry

Workplace

Fortune 100 Event Space

Workplace

Fortune 100 Courtyard

Workplace

Boston Scientific Corporate Campus